Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2015 |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [A. Penko] |
UDK: | 637.51/.52+664.9:641.1:543.2/.9 |
COBISS: | 4552056 |
Št. ogledov: | 329 |
Št. prenosov: | 69 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | ǂThe ǂeffect of plant extracts on heterocyclic aromatic amines and cholesterol oxides reduction in thermally treated chicken meat |
Sekundarne ključne besede: | meat;chicken meat;n-3 PUFA;plant extracts;heterocyclic aromatic amines;lipid oxidation;cholesterol oxides;thermal treatment;cytotoxicity;genotoxicity; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
Strani: | XVII f., 135, [43] str. |
ID: | 12016874 |