| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Korošec] |
| UDK: | 638.165.8(497.4):638.162:543.61:543.544 |
| COBISS: |
4194168
|
| Št. ogledov: | 390 |
| Št. prenosov: | 84 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Determination of physical and chemical parameters for verifying of honey authenticity |
| Sekundarne ključne besede: | honeys;sugar syrups;authenticity of honey;botanical origin;Slovenia;carbohydrate composition;HILIC;isotope ratio;13C/12C;15N/14N;IRMS;amino acid composition;HPLC;chemical elements;total reflection X-ray spectroscopy;TXRF;physico-chemical properties;electrical conductivity;pH;free and total acids;hydroxymethylfurfural;HMF;proline;proteins;diastase number;rotation;correlations; |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva |
| Strani: | XVII, 151, [34] f. |
| ID: | 12016878 |