| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2012 | 
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [M. Korošec] | 
| UDK: | 638.165.8(497.4):638.162:543.61:543.544 | 
| COBISS: | 4194168   | 
| Št. ogledov: | 390 | 
| Št. prenosov: | 84 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Determination of physical and chemical parameters for verifying of honey authenticity | 
| Sekundarne ključne besede: | honeys;sugar syrups;authenticity of honey;botanical origin;Slovenia;carbohydrate composition;HILIC;isotope ratio;13C/12C;15N/14N;IRMS;amino acid composition;HPLC;chemical elements;total reflection X-ray spectroscopy;TXRF;physico-chemical properties;electrical conductivity;pH;free and total acids;hydroxymethylfurfural;HMF;proline;proteins;diastase number;rotation;correlations; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Podiplomski študij bioloških in biotehniških znanosti, področje živilstva | 
| Strani: | XVII, 151, [34] f. | 
| ID: | 12016878 |