Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [T. Gajšek Kodrič] |
UDK: | 641.1:637.5:636.3:543.61 |
COBISS: | 4691576 |
Št. ogledov: | 400 |
Št. prenosov: | 76 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Nutritional and energy value of lamb meat |
Sekundarne ključne besede: | meat;lamb meat;chemical composition;lipids;fatty acids;cholesterol;proteins;water;nutritional value;energy value;food composition databases;nutrition tables; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 62 f., [2] f. pril. |
ID: | 12016943 |