diplomsko delo, univerzitetni študij
Tea Gajšek Kodrič (Avtor), Janez Salobir (Recenzent), Jasna Bertoncelj (Mentor), Tomaž Polak (Komentor)

Povzetek

Hranilna in energijska vrednost jagnječjega mesa

Ključne besede

meso;jagnječje meso;kemijska sestava;maščobe;maščobne kisline;holesterol;beljakovine;voda;hranilna vrednost;energijska vrednost;podatkovne baze;prehranske tabele;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Gajšek Kodrič]
UDK: 641.1:637.5:636.3:543.61
COBISS: 4691576 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 400
Št. prenosov: 76
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional and energy value of lamb meat
Sekundarne ključne besede: meat;lamb meat;chemical composition;lipids;fatty acids;cholesterol;proteins;water;nutritional value;energy value;food composition databases;nutrition tables;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XI, 62 f., [2] f. pril.
ID: 12016943
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij