| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2016 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Kersnik] |
| UDK: | 663.221:663.252.3/.4:543.2/.9 |
| COBISS: |
4684152
|
| Št. ogledov: | 253 |
| Št. prenosov: | 40 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Fermentation characteristics of autochthonous yeast isolate for alcoholic fermentation of Rhine Riesling |
| Sekundarne ključne besede: | must;wine;Rhine Riesling;wine yeasts;alcoholic fermentation;fermentation temperature;autochthonous yeast isolate;Saccharomyces cerevisiae;physico-chemical properties; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 48 f., [1] f. pril. |
| ID: | 12016956 |