Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2016 |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Kersnik] |
UDK: | 663.221:663.252.3/.4:543.2/.9 |
COBISS: | 4684152 |
Št. ogledov: | 253 |
Št. prenosov: | 40 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Fermentation characteristics of autochthonous yeast isolate for alcoholic fermentation of Rhine Riesling |
Sekundarne ključne besede: | must;wine;Rhine Riesling;wine yeasts;alcoholic fermentation;fermentation temperature;autochthonous yeast isolate;Saccharomyces cerevisiae;physico-chemical properties; |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | XI, 48 f., [1] f. pril. |
ID: | 12016956 |