| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2013 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [A. Glavič] | 
| UDK: | 637.56:597.541:543.61:543.92 | 
| COBISS: | 4230520   | 
| Št. ogledov: | 254 | 
| Št. prenosov: | 51 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Chemical composition and culinary quality of anchovy (Engraulis encrasicolus) | 
| Sekundarne ključne besede: | fish;anchovy;Engraulis encrasicolus;sardine;Sardina pilchardus;chemical composition;physico-chemical properties;fatty acid composition;sensory properties;baked anchovy;marinated anchovy; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | IX, 55 f. | 
| ID: | 12021308 |