| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2006 | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] | 
| UDK: | 579.67:615.372:614.31 | 
| COBISS: | 3258232   | 
| Št. ogledov: | 251 | 
| Št. prenosov: | 53 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Survey and suitability of probiotic milk products on purchase on Slovenian market | 
| Sekundarne ključne besede: | probiotics;probiotic milk products;yoghurt;presence of probiotic bacteria;DNA isolation;conventional methods;PCR;food control;suitability of declarations; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Strani: | XII, 61 f. | 
| ID: | 12021367 |