diplomsko delo, univerzitetni študij
Nada Kuk (Avtor), Sonja Smole Možina (Recenzent), Irena Rogelj (Mentor), Bojana Bogovič Matijašić (Komentor)

Povzetek

Opis in ugotavljanje ustreznosti probiotičnih mlečnih izdelkov na slovenskem trgu

Ključne besede

probiotiki;probiotični mlečni izdelki;jogurt;prisotnost probiotičnih bakterij;izolacija DNA;konvencionalne metode;PCR;nadzor nad živili;ustreznost deklaracij;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 579.67:615.372:614.31
COBISS: 3258232 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 251
Št. prenosov: 53
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Survey and suitability of probiotic milk products on purchase on Slovenian market
Sekundarne ključne besede: probiotics;probiotic milk products;yoghurt;presence of probiotic bacteria;DNA isolation;conventional methods;PCR;food control;suitability of declarations;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: XII, 61 f.
ID: 12021367
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, ni podatka o podnaslovu