| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 579.67:615.372:614.31 |
| COBISS: |
3258232
|
| Št. ogledov: | 251 |
| Št. prenosov: | 53 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Survey and suitability of probiotic milk products on purchase on Slovenian market |
| Sekundarne ključne besede: | probiotics;probiotic milk products;yoghurt;presence of probiotic bacteria;DNA isolation;conventional methods;PCR;food control;suitability of declarations; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | XII, 61 f. |
| ID: | 12021367 |