| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2017 |
| Tipologija: | 2.05 - Video in druga učna gradiva |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Biotechnical Faculty, Department of Food Science |
| UDK: | 579.67.08(075.8)(076.5)(0.034.2) |
| COBISS: |
290218240
|
| ISBN: | 978-961-6908-10-8 |
| Št. ogledov: | 323 |
| Št. prenosov: | 55 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarni povzetek: | Opisani so glavni principi določanja pomembnejših indikatorskih in patogenih mikroorganizmov v živilih ter mikrobiološke preiskave pitne vode. |
| Sekundarne ključne besede: | Živila;Vaje za visoke šole;Mikrobiološka analiza; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Delovni zvezek za višje in visoke šole |
| ID: | 12255968 |