| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2017 | 
| Tipologija: | 2.32 - Zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo | 
| UDK: | 664.022.3(082)(0.034.2) | 
| COBISS: | 
                
                    290576896
                     
                
             | 
        
| ISBN: | 978-961-6908-14-6 | 
| Št. ogledov: | 550 | 
| Št. prenosov: | 133 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Food additives - benefits and risks | 
| Sekundarne ključne besede: | Živila;Posvetovanja;Aditivi; | 
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Zbornik | 
| ID: | 12255970 |