Nataša Poklar Ulrih (Urednik), Helena Abramovič (Urednik), Blaž Cigić (Urednik), Lea Pogačnik (Urednik), Iztok Prislan (Urednik), Mihaela Skrt (Urednik), Nataša Šegatin (Urednik)

Povzetek

Zbornik vsebuje prispevke o aditivih, njihovi uporabi, prednostih in slabostih.

Ključne besede

živilska tehnologija;vrste;uporaba;ocena tveganja;zdravje;regulativa;elektronske knjige;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Tipologija: 2.32 - Zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo
UDK: 664.022.3(082)(0.034.2)
COBISS: 290576896 Povezava se bo odprla v novem oknu
ISBN: 978-961-6908-14-6
Št. ogledov: 550
Št. prenosov: 133
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Food additives - benefits and risks
Sekundarne ključne besede: Živila;Posvetovanja;Aditivi;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Zbornik
ID: 12255970
Priporočena dela:
, ni podatka o podnaslovu
, [zaključna projektna naloga]
, instructions and workbook for microbiological examination of food laboratory exercises
, navodila in delovni zvezek za laboratorijske vaje