| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2017 |
| Tipologija: | 2.32 - Zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo |
| UDK: | 664.022.3(082)(0.034.2) |
| COBISS: |
290576896
|
| ISBN: | 978-961-6908-14-6 |
| Št. ogledov: | 550 |
| Št. prenosov: | 133 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Food additives - benefits and risks |
| Sekundarne ključne besede: | Živila;Posvetovanja;Aditivi; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Zbornik |
| ID: | 12255970 |