Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2017 |
Tipologija: | 2.32 - Zbornik recenziranih znanstvenih prispevkov na domači konferenci |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo |
UDK: | 664.022.3(082)(0.034.2) |
COBISS: | 290576896 |
ISBN: | 978-961-6908-14-6 |
Št. ogledov: | 550 |
Št. prenosov: | 133 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Food additives - benefits and risks |
Sekundarne ključne besede: | Živila;Posvetovanja;Aditivi; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Zbornik |
ID: | 12255970 |