| Jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | Biotehniška fakulteta |
| UDK: | 637.56:597.3:543.635.9:543.9 |
| COBISS: |
3861368
|
| ISSN: | 1581-9175 |
| Matična publikacija: | Acta agriculturae Slovenica |
| Št. ogledov: | 967 |
| Št. prenosov: | 315 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Maščobnokislinski profil in prehranska vrednost jadranske sardele (Sardina pilchardus Walb.) v odvisnosti od sezone ulova |
| Sekundarne ključne besede: | živila;ribe;jadranska sardela;Sardina pilchardus Walb.;sestava;kemijska sestava;maščobne kisline;prehranska vrednost;letni čas; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
| Strani: | str. 95-101 |
| Letnik: | ǂVol. ǂ96 |
| Zvezek: | ǂno. ǂ2 |
| Čas izdaje: | 2010 |
| ID: | 1729571 |