Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo |
UDK: | 633.791:543.6 |
COBISS: | 3270520 |
ISSN: | 0350-0756 |
Matična publikacija: | Hmeljarski bilten |
Št. ogledov: | 882 |
Št. prenosov: | 239 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of cultivar and location on the content of xanthohumol in hops |
Sekundarne ključne besede: | hops;hop cultivars;xanthohumol;alpha-acids;beta-acids; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 5-12 |
Letnik: | ǂLet. ǂ13 |
Čas izdaje: | 2006 |
ID: | 1742094 |