| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Pompe] |
| UDK: | 631.11:637.52 |
| COBISS: |
3168376
|
| Št. ogledov: | 2197 |
| Št. prenosov: | 567 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂanalysis of meat processing as supplementary activities on Slovene farms |
| Sekundarne ključne besede: | rural development;Slovenia;supplementary activities;meat products; |
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta, Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XIV, 100 f. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;agriculture in general;kmetijstvo;farm management and organization;upravljanje in vodenje farm in kmetij;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi; |
| ID: | 20694 |