diplomsko delo
Anka Pregl (Avtor), Marjan Janžekovič (Mentor)

Povzetek

Predelava mesa kot dopolnilna dejavnost na kmetiji - od ideje do registracije dejavnosti

Ključne besede

predelava mesa;dopolnilna dejavnost;mesni izdelki;zakonodaja;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Maribor
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Založnik: [A. Pregl]
UDK: 637.52:631.152:34(043.2)=863
COBISS: 3477292 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1132
Št. prenosov: 93
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: meat processing;suplementary activity;meat products;legislation;
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Diplom. delo, Univ. v Mariboru, Fak. za kmet. in biosist. vede
Strani: VII, 38 f., [4] f. pril.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;agriculture in general;kmetijstvo;farm management and organization;upravljanje in vodenje farm in kmetij;social sciences;družbene vede;law;jurisprudence;pravo;pravoznanstvo;
ID: 9435
Priporočena dela:
, drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I
, ni podatka o podnaslovu