food safety in small and large systems
Romana Tomše (Avtor), Peter Raspor (Mentor), Vesna Čančer (Mentor)

Povzetek

The presence of contaminants in food in Slovenia before and after joining the European Union

Ključne besede

onesnaževanje;hrana;pesticidi;kontrola;vzorčenje;magistrske naloge;

Podatki

Jezik: Angleški jezik
Leto izida:
Izvor: Nova Gorica
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [R. Tomše]
UDK: 641:543.393
COBISS: 2614523 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1083
Št. prenosov: 342
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Slovenski jezik
Sekundarne ključne besede: onesnaževanje;hrana;pesticidi;kontrola;vzorčenje;magistrske naloge;
URN: URN:SI:UNG
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Novi Gorici, Fak. za podiplomski študij
Strani: XII, 154, [25] str.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;water sampling and analysis;
ID: 23295
Priporočena dela:
, diplomsko delo
, ni podatka o podnaslovu
, Slow food v Sloveniji