Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 634.6:543.61 |
COBISS: | 3156088 |
Št. ogledov: | 1282 |
Št. prenosov: | 363 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Nutritional and physico-chemical properties of hackberry (Celtis australis) |
Sekundarne ključne besede: | hackbery;Celtis australis;dry weight;water content;minerals;protein;plant pigments;total fats;fatty acids composition;fibers;antioxidant potencial;phenolics; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | XI, 72 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;fruit growing;hortikultura na splošno;various tropical and subtropical fruits;različno tropsko in subtropsko sadje;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions; |
ID: | 23317 |