| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2007 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [J. Klanjčar] |
| UDK: | 663.256.1 |
| COBISS: |
3274616
|
| Št. ogledov: | 980 |
| Št. prenosov: | 264 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | ǂThe ǂinfluence of stainless steel surface treatment and mannoproteins addition on the potassium hydrogen tartrate precipitation |
| Sekundarne ključne besede: | wines;tartrates;tartrate crystals;potassium hydrogen tartrate;KHT;wine stabilization;tartrate crystallization;induction period;basis wine; |
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | X, 55 f. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija; |
| ID: | 23368 |