diplomsko delo, univerzitetni študij

Povzetek

Vpliv beljakovinskih čistilnih sredstev na tartratno stabilnost vina

Ključne besede

vino;vinski kamen;kalijev hidrogentartrat;KHT;stabilizacija vina;kristalizacija tartratov;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [H. Hafner Urbančič]
UDK: 663.256:547.96(043)=163.6
COBISS: 3441784 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1356
Št. prenosov: 332
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of protein fining agents on wine tartrate stability
Sekundarne ključne besede: wines;tartrates;tartrate crystals;potassium hydrogen tartrate;KHT;tartrate crystallization;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XII, 43 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;industrial microbiology;industrial mycology;zymurgy;fermentation industry;beverage industry;stimulant industry;industrijska mikrobiologija;industrijska mikologija;pivovarstvo;vrenja;industrija pijač;industrija poživil;wine;winemaking;oenology;vino;proizvodnja vina;enologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija;
ID: 23413
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, laboratorijske vaje pri izbirnem predmetu Vinarstvo
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, laboratorijske vaje pri predmetu Tehnologije predelave rastlinskih živil - vino