| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2008 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [L. Vertnik] | 
| UDK: | 641.1:664.41:546.33 | 
| COBISS: | 3556472   | 
| Št. ogledov: | 1243 | 
| Št. prenosov: | 454 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Estimation of salt intake from foods bought in stores | 
| Sekundarne ključne besede: | foodstuffs;saltiness of food;content of sodium;salt;salt consumption;bought food;processed food;fast food;risk factor;cronic disease;raised blood pressure; | 
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XI, 54 f. | 
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;edible minerals;živila mineralnega izvora;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;inorganic chemistry;anorganska kemija;metals in general; | 
| ID: | 23465 |