| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2010 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Štrlekar] |
| UDK: | 579.852.11:579.26:547.56 |
| COBISS: |
3791992
|
| Št. ogledov: | 1300 |
| Št. prenosov: | 290 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of rosemary extract on thermal resistance of Bacillus cereus and Alicyclobacillus spp. |
| Sekundarne ključne besede: | pathogens;Bacillus cereus spores;Alicyclobacillus spp. spores;rosemary extract;rosemary;Rosmarinus officinalis L.;thermal resistance of spores;minimal inhibitory concentration; |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
| Strani: | XI, 58 f. |
| Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;classification and systematics of microorganisms;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; |
| ID: | 23541 |