| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2010 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [B. Keser] | 
| UDK: | 579.22+579.24:547.56 | 
| COBISS: | 3859064   | 
| Št. ogledov: | 1460 | 
| Št. prenosov: | 349 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Antimicrobial activity of extracts from leaves and grape skins of grapevine varieties (Vitis vinifera L.) against food-borne pathogens | 
| Sekundarne ključne besede: | antimicrobials;plant extracts;phenolics;extracts of grape leaves;extracts of grape skins;grapevine;Vitis vinifera L.;pathogenes;Bacillus cereus;Escherichia coli;Salmonella infantis;Staphylococcus aureus;minimum inhibitory concentration;MIC; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | XII, 63 f. | 
| Ključne besede (UDK): | mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija; | 
| ID: | 23559 |