diplomsko delo, univerzitetni študij
Polona Žagar (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Hranilna vrednost in senzorične značilnosti slovenskih sirovih štrukljev

Ključne besede

tradicionalne jedi;nacionalne jedi;sirovi štruklji;hranilna vrednost;fizikalnokemijske lastnosti;senzorične lastnosti;senzorično ocenjevanje;profiliranje arome;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [P. Žagar]
UDK: 641.56:543.61:543.92
COBISS: 4078968 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1198
Št. prenosov: 315
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Nutritional value and sensory characteristics of Slovenian cottage cheese "štruklji"
Sekundarne ključne besede: traditional foods;national dishes;cottage cheese "štruklji";nutritional values;physicochemical properties;sensory characteristics;sensory evaluation;aroma profiling;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 58 f., [7] f. pril.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;
ID: 23637