Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Izvor: | Maribor |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
Založnik: | [K. Štamul] |
UDK: | 637.146:641:543.92(049.5)(043.2)=863 |
COBISS: | 3528236 |
Št. ogledov: | 1541 |
Št. prenosov: | 58 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | yoghurt;oat-flakes;sensory evaluation;hedonic test;age of panelists; |
URN: | URN:SI:UM: |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Mariboru, Fak. za kmet. in biosist. vede |
Strani: | VII, 30 f., [8] f. pril. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes; |
ID: | 79620 |