diplomsko delo, univerzitetni študij
Monika Banovšek (Avtor), Barbara Jeršek (Recenzent), Bogdan Perko (Mentor), Andreja Čanžek Majhenič (Komentor)

Povzetek

Vpliv dodatka sirišča na teksturo svežega sira

Ključne besede

mleko;surovo mleko;analiza mleka;skuta;kislinska koagulacija;sirišče himozin;encimska koagulacija;tekstura skute;senzorične lastnosti;kemijska analiza svežega sira;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Banovšek]
UDK: 637.334:641.1:543.2/.9
COBISS: 3900536 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1351
Št. prenosov: 338
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Influence of addition of rennet to the texture of fresh cheese
Sekundarne ključne besede: milk;raw milk;analysis of milk;acid coagulation;curd;rennet chymosin;enzymatic coagulation;texture of curd;sensory analysis;chemical analysis of fresh cheese;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 35 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;chemical methods of analysis;
ID: 23577