diplomsko delo, univerzitetni študij
Martin Gregorich (Avtor), Veronika Abram (Recenzent), Lea Demšar (Mentor)

Povzetek

Identifikacija heterocikličnih aminov v različnih stopnjah proteolize toplotno obdelane prašičje dolge hrbtne mišice

Ključne besede

meso;prašičje meso;m. longissimus dorsi;zorenje mesa;pečenje mesa;neproteinski dušik;HPLC-MS;heterociklični aromatski amini;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Gregorich]
UDK: 637.5`64:641.526.3:543.61.062:547.545
COBISS: 3545208 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1240
Št. prenosov: 290
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Identification of heterocyclic amines in thermally treated pork Longissimus dorsi muscle during proteolysis
Sekundarne ključne besede: meat;pork;m. Longissimus dorsi;ageing meat;grilling;non-protein nitrogen;HPLC-MS;heterocyclic aromatic amines;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: XIII, 59 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija;
ID: 23457