Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2007 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [G. Cerar] |
UDK: | 637.4:641.51.06:579.67 |
COBISS: | 3325816 |
Št. ogledov: | 1429 |
Št. prenosov: | 304 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Survival of Salmonella enterica in cooked eggs |
Sekundarne ključne besede: | microorganisms;Salmonella enterica;survival of Salmonella;eggs;egg age;egg size;egg cooking;center egg temperature;cooking time; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo |
Strani: | IX, 53 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija; |
ID: | 23376 |