diplomsko delo, univerzitetni študij
Gregor Cerar (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Barbara Jeršek (Mentor)

Povzetek

Preživetje bakterij vrste Salmonella enterica v kuhanih jajcih

Ključne besede

mikroorganizmi;Salmonella enterica;preživelost salmonel;jajca;starost jajc;velikost jajc;kuhanje jajc;središčna temperatura jajc;čas kuhanja jajc;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [G. Cerar]
UDK: 637.4:641.51.06:579.67
COBISS: 3325816 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1429
Št. prenosov: 304
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Survival of Salmonella enterica in cooked eggs
Sekundarne ključne besede: microorganisms;Salmonella enterica;survival of Salmonella;eggs;egg age;egg size;egg cooking;center egg temperature;cooking time;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 53 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;
ID: 23376
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I