| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2007 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [G. Cerar] | 
| UDK: | 637.4:641.51.06:579.67 | 
| COBISS: | 
                
                    3325816
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 1429 | 
| Št. prenosov: | 304 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Survival of Salmonella enterica in cooked eggs | 
| Sekundarne ključne besede: | microorganisms;Salmonella enterica;survival of Salmonella;eggs;egg age;egg size;egg cooking;center egg temperature;cooking time; | 
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | IX, 53 f. | 
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija; | 
| ID: | 23376 |