Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Boštar] |
UDK: | 637.146:641.1 |
COBISS: | 3174520 |
Št. ogledov: | 1575 |
Št. prenosov: | 368 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Impact of kefir on intestinal microflora and cancer genesis of experimentally induced tumors |
Sekundarne ključne besede: | fermented dairy products;kefir;kefir grains;nutritional values;intestinal microflora;tumors;rats Wistar; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo |
Komentar na gradivo: | Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta |
Strani: | XII, 111 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi; |
ID: | 21765 |