magistrsko delo
Matjaž Boštar (Avtor), Irena Rogelj (Mentor), Nataša Tozon (Član komisije za zagovor), Peter Raspor (Komentor)

Povzetek

Vpliv kefirja na črevesno mikrobno združbo in kancerogenezo eksperimentalno induciranih črevesnih tumorjev na podganah

Ključne besede

fermentirani mlečni izdelki;kefir;kefirna zrna;prehranska vrednost;črevesna mikrobna združba;tumorji;podgane Wistar;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.09 - Magistrsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Boštar]
UDK: 637.146:641.1
COBISS: 3174520 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1575
Št. prenosov: 368
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Impact of kefir on intestinal microflora and cancer genesis of experimentally induced tumors
Sekundarne ključne besede: fermented dairy products;kefir;kefir grains;nutritional values;intestinal microflora;tumors;rats Wistar;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Magistrsko delo
Komentar na gradivo: Univerza v Ljubljani, Biotehniška fakulteta
Strani: XII, 111 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;
ID: 21765
Priporočena dela:
, drugi učbenik za študente univerzitetnega študija Živilstvo in prehrana pri vajah predmeta Tehnologije mesa in mesnin I