diplomsko delo, univerzitetni študij
David Lesar (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor), Lea Demšar (Komentor)

Povzetek

Tehnologija in kakovost suhih domačih klobas na Slovenskem

Ključne besede

mesni izdelki;suhe klobase;Slovenija;slovenske pokrajine;senzorične lastnosti;kemijska sestava;sprejemljivost živil;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [D. Lesar]
UDK: 637.52(497.4):543.9:543.62
COBISS: 3878008 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1273
Št. prenosov: 307
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Technology and quality of dry sausages in Slovenia
Sekundarne ključne besede: meat products;dry sausages;Slovenia;Slovenian regions;sensory properties;chemical composition;palatability;
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 61 f., [9] f. pril.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;
ID: 23563