diplomsko delo, univerzitetni študij
Viktor Kure (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor)

Povzetek

Vsebnost maščobnih kislin v svežih in konzerviranih morskih ribah

Ključne besede

ribe;sveže ribe;konzervirane ribe;tuna;postrvi;sardine;maščobne kisline;n-3 nenasičene maščobne kisline;EPK;DPK;DHK;ISTE;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 637.56:597.3:543.635.3
COBISS: 3147128 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1301
Št. prenosov: 535
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Fatty acid composition of fresh and canned sea fish
Sekundarne ključne besede: fish;fresh fish;canned fish;tuna;sardina;fatty acids;n-3 unsaturated fatty acids;EPA;DPA;DHA;ISTE;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: X, 71 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;zoology;zoologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;
ID: 23313