Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2006 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
UDK: | 637.56:597.3:543.635.3 |
COBISS: | 3147128 |
Št. ogledov: | 1301 |
Št. prenosov: | 535 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Fatty acid composition of fresh and canned sea fish |
Sekundarne ključne besede: | fish;fresh fish;canned fish;tuna;sardina;fatty acids;n-3 unsaturated fatty acids;EPA;DPA;DHA;ISTE; |
URN: | |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
Strani: | X, 71 f. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;zoology;zoologija;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions; |
ID: | 23313 |