diplomsko delo, univerzitetni študij
Suzana Uršič (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor)

Povzetek

Stabilnost pakiranih ohlajenih delikatesnih solat različne sestave

Ključne besede

delikatesne solate;pakiranje;modificirana atmosfera;senzorične lastnosti;kemijska sestava;energijska vrednost;obstojnost;mikrobiološka kakovost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [S. Uršič]
UDK: 641.83:621.798:579.24:543.61:543.9
COBISS: 3380856 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1224
Št. prenosov: 286
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Stability of packaged refrigerated different delicatessen salads
Sekundarne ključne besede: delicatessen salads;French vegetable salad;light salad;American salad;packaging;modified atmosphere packaging;sensory properties;chemical composition;calorific values;stability;microbiological quality;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 67 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;engineering;technology in general;inženirstvo;tehnologija na splošno;mechanical engineering in general;nuclear technology;electrical engineering;machinery;strojništvo;mechanical technology in general: processes;tools;machines;equipment;obdelava z deformacijo;obdelava brez odrezovanja;toplotna obdelava;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;
ID: 23394
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij