diplomsko delo, univerzitetni študij
Irena Bernat (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor)

Povzetek

Vpliv skladiščenja na kakovost pasteriziranih ohlajenih jedi

Ključne besede

gotove jedi;polpete v omaki iz stročjega fižola s krompirjevim pirejem;čufte v paradižnikovi omaki s krompirjevim pirejem;antioksidanti;ekstrakt rožmarina;obstojnost gotovih jedi;skladiščenje;senzorične lastnosti;kemijska sestava;oksidacija lipidov;mikrobiološka kakovost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [I. Bernat]
UDK: 664.91.036.037:621.798:543.61:543.9:579.24
COBISS: 3344248 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1191
Št. prenosov: 297
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of storage on quality of pasteurised chilled meals
Sekundarne ključne besede: ready-to-eat foods;meat patties in green bean sauce with mashed potato;meat balls in tomato sauce with mashed potato;antioxidants;rosemary extract;shelf life;storage;sensory properties;chemical composition;lipid oxidation;microbiological quality;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 63 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;engineering;technology in general;inženirstvo;tehnologija na splošno;mechanical engineering in general;nuclear technology;electrical engineering;machinery;strojništvo;mechanical technology in general: processes;tools;machines;equipment;obdelava z deformacijo;obdelava brez odrezovanja;toplotna obdelava;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;
ID: 23385
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij