diplomsko delo, univerzitetni študij
Tatjana Rojc (Avtor), Lea Demšar (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor), Barbara Jeršek (Komentor)

Povzetek

Vpliv pakiranja in skladiščenja na kakovost sendvičev

Ključne besede

gotove jedi;sendviči;pakiranje sendvičev;embalažni materiali;čas skladiščenja;senzorične lastnosti;patogeni mikroorganizmi;mikrobiološka kakovost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [T. Rojc]
UDK: 641.84:543.9:641.1:621.798:579.67
COBISS: 3555704 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1570
Št. prenosov: 331
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: ǂThe ǂinfluence of package and storage on quality of sandwiches
Sekundarne ključne besede: ready-to-eat meals;sandwiches;package of sandwiches;packaging materials;time of storage;sensory properties;pathogens;microbiological quality;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: IX, 67 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;engineering;technology in general;inženirstvo;tehnologija na splošno;mechanical engineering in general;nuclear technology;electrical engineering;machinery;strojništvo;mechanical technology in general: processes;tools;machines;equipment;obdelava z deformacijo;obdelava brez odrezovanja;toplotna obdelava;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;
ID: 23462
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij