diplomsko delo, univerzitetni študij
Jasmina Himelrajh (Avtor), Terezija Golob (Recenzent), Božidar Žlender (Mentor)

Povzetek

Senzorična in prehranska vrednost izbranih pasteriziranih in steriliziranih gotovih jedi

Ključne besede

gotove jedi;segedin golaž;ričet;pasteriziran segedin golaž;steriliziran segedin golaž;pasteriziran ričet;steriliziran ričet;pakiranje;PVC folija;pločevinke;skladiščenje;kemijska sestava;prehranska vlaknina;senzorične lastnosti;mikrobiološka kakovost;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 664.93.036:543.61:543.9:579.24
COBISS: 3202680 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1610
Št. prenosov: 370
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Sensory and dietary value of the chosen pasteurized and sterilized prepared foods
Sekundarne ključne besede: prepared foods;segedin golaž;ričet;pasteurized segedin golaž;sterilized segedin golaž;pasteurized ričet;sterilized ričet;packing;PVC foil;cans;storage;chemical composition;dietary fibre;sensory properties;microbial quality;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: X, 75 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;general microbiology;
ID: 23359
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij