| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2012 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [S. Tomazini] | 
| UDK: | 638.162:543.61 | 
| COBISS: | 
                
                    4085624
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 997 | 
| Št. prenosov: | 340 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Comparison of quality parameters in Slovenian and foreign honey samples | 
| Sekundarne ključne besede: | honeys;quality of honey;physicochemical properties;water content;electric conductivity;diastase number;hydroxymethylfurfural content;elemental composition; | 
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo | 
| Strani: | X, 64 f., [14] f. pril. | 
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;keeping;breeding and management of insects and other arthropods;gojenje žuželk in drugih členonožcev;čebelarstvo;čebelji proizvodi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions; | 
| ID: | 23643 |