diplomsko delo, univerzitetni študij
Petra Kasenburger (Avtor), Rajko Vidrih (Recenzent), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Vsebnost sladkorjev ter prostih in skupnih kislin v različnih vrstah slovenskega medu

Ključne besede

med;kemijska sestava;sladkorji;monosaharidi;disaharidi;trisaharidi;HPAEC-PAD;proste kisline;laktoni;skupne kisline;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 638.16:543.61
COBISS: 3200888 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1317
Št. prenosov: 343
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Sugars, free and total acids content in different types of Slovenian honey
Sekundarne ključne besede: honeys;chemical composition;sugars;monosaccharides;disaccharides;trisaccharides;HPAEC-PAD;free acids;lactones;total acids;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: IX, 73 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;keeping;breeding and management of insects and other arthropods;gojenje žuželk in drugih členonožcev;čebelarstvo;čebelji proizvodi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;
ID: 23357
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij