| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2006 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [BF, Oddelek za živilstvo] |
| UDK: | 638.16:543.61 |
| COBISS: |
3200888
|
| Št. ogledov: | 1317 |
| Št. prenosov: | 343 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Sugars, free and total acids content in different types of Slovenian honey |
| Sekundarne ključne besede: | honeys;chemical composition;sugars;monosaccharides;disaccharides;trisaccharides;HPAEC-PAD;free acids;lactones;total acids; |
| URN: | |
| Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo |
| Strani: | IX, 73 f. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;keeping;breeding and management of insects and other arthropods;gojenje žuželk in drugih členonožcev;čebelarstvo;čebelji proizvodi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions; |
| ID: | 23357 |