diplomsko delo, univerzitetni študij
Urška Golob (Avtor), Nataša Poklar Ulrih (Recenzent), Terezija Golob (Mentor)

Povzetek

Vsebnost prolina in beljakovin v različnih vrstah slovenskega medu

Ključne besede

med;beljakovine;aminokisline;prolin;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [BF, Oddelek za živilstvo]
UDK: 638.16:543.635:547.96
COBISS: 3151992 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1452
Št. prenosov: 344
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Proline and protein content in different types of Slovenian honey
Sekundarne ključne besede: honeys;proteins;amino acids;proline;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Strani: XIII, 74 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;keeping;breeding and management of insects and other arthropods;gojenje žuželk in drugih členonožcev;čebelarstvo;čebelji proizvodi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis of different substances;analytical control in production conditions;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;organic chemistry;organska kemija;
ID: 23314
Priporočena dela:
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij
, diplomsko delo, univerzitetni študij