| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2013 | 
| Izvor: | Maribor | 
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo | 
| Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede | 
| Založnik: | [A. Fošnarič] | 
| UDK: | 641.56-053.9:613.2(043)=863 | 
| COBISS: | 3533100   | 
| Št. ogledov: | 1968 | 
| Št. prenosov: | 82 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: |                       | 
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | nutrition of the elderly people;clinical dietitian;food safety; | 
| URN: | URN:SI:UM: | 
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Mariboru, Fak. za kmetijstvo in biosistemske vede | 
| Strani: | X, 73 f., [11] f. pril. | 
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;home economics;domestic science;housekeeping;gospodinjstvo;stanovanje;food;cooking;dishes;živila;kuhanje;jedi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane; | 
| ID: | 82409 |