diplomsko delo
Silvija Lang (Avtor), Martina Bavec (Mentor)

Povzetek

Analitične in senzorične lastnosti ekološko pridelanih kultivarjev paradižnika (Lycopersicum esculentum L.)

Ključne besede

paradižniki;kultivarji;ekološko kmetijstvo;kemijske analize;senzorične lastnosti;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Maribor
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Založnik: [S. Lang]
UDK: 635.64:631.147:543.92(043.2)=863
COBISS: 3225388 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1118
Št. prenosov: 41
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: tomatoes;cultivars;organic agriculture;chemical analysis;sensory properties;
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Diplom delo, Univ. v Mariboru, Fak. za kmet. in biosist. vede
Strani: X, 46 f., [12] f. pril.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;edible fruits and seeds;pulses;užitni plodovi in semena;zrna stročnic;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;agriculture in general;kmetijstvo;farm management and organization;upravljanje in vodenje farm in kmetij;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;
ID: 8495