Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2011 |
Izvor: | Maribor |
Tipologija: | 2.11 - Diplomsko delo |
Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
Založnik: | [S. Lang] |
UDK: | 635.64:631.147:543.92(043.2)=863 |
COBISS: | 3225388 |
Št. ogledov: | 1118 |
Št. prenosov: | 41 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarne ključne besede: | tomatoes;cultivars;organic agriculture;chemical analysis;sensory properties; |
URN: | URN:SI:UM: |
Vrsta dela (COBISS): | Diplomsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Diplom delo, Univ. v Mariboru, Fak. za kmet. in biosist. vede |
Strani: | X, 46 f., [12] f. pril. |
Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;edible fruits and seeds;pulses;užitni plodovi in semena;zrna stročnic;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;agriculture in general;kmetijstvo;farm management and organization;upravljanje in vodenje farm in kmetij;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes; |
ID: | 8495 |