diplomsko delo, univerzitetni študij
Mirta Kadivec (Avtor), Marjan Simčič (Recenzent), Janez Hribar (Mentor)

Povzetek

Tehnološka kakovost jajčevcev za predelavo

Ključne besede

jajčevci;vitamin C;polifenoli;vlaknina;tekstura;topna suha snov;barva;kemijska sestava;toplotna obdelava;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [M. Kadivec]
UDK: 635.646:543.06:664.8.036
COBISS: 3318392 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1536
Št. prenosov: 525
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Technological quality of aubergines for processing
Sekundarne ključne besede: aubergines;vitamin C;polyphenols;fibre;texture;soluble dry substance;color;chemical composition;heat treatment;
URN: pdf
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak., Oddelek za živilstvo
Strani: X, 61 f.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;edible fruits and seeds;pulses;užitni plodovi in semena;zrna stročnic;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;chemical technology;chemical and related industries;kemijska tehnologija;kemijske in sorodne industrije;production and preservation of solid foodstuffs;proizvodnja in konzerviranje živil;
ID: 23375