diplomsko delo
Andreja Hedl (Avtor), Martina Bavec (Mentor), Silva Grobelnik Mlakar (Komentor)

Povzetek

Senzorične lastnosti rdeče pese in zelja v odvisnosti od načina kmetijske pridelave

Ključne besede

pridelovalni sistemi;kakovost hrane;senzorične lastnosti;rdeča pesa;zelje;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Maribor
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede
Založnik: [A. Hedl]
UDK: 635.11+635.34:631.153.3:543.92(043.2)=863
COBISS: 3414316 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 893
Št. prenosov: 47
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarne ključne besede: production systems;food quality;sensory characteristics;red beetroot;cabbage;
URN: URN:SI:UM:
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo/naloga
Komentar na gradivo: Diplom. delo, Univ. v Mariboru, Fak. za kmet. in biosist. vede
Strani: VIII, 42 f., [6] f. pril.
Ključne besede (UDK): applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;edible roots;root vegetables;užitne korenine;korenovke;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;garden plants;gardening;vrtne rastline;vrtnarstvo;plants with edible stalks;leaves or flowers;rastline z užitnimi stebli;listi ali cvetovi;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;agriculture in general;kmetijstvo;farm management and organization;upravljanje in vodenje farm in kmetij;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;chemistry;crystallography;mineralogy;kemija;analytical chemistry;analizna kemija;analysis by biological and biochemical reactions;biological methods used for analytical purposes;
ID: 9184