diplomsko delo
Jasna Tomsič (Avtor), Damjan Janeš (Mentor)

Povzetek

Ugotavljanje maščobnokislinske sestave svežih in staranih kokošjih jajc iz različnih virov z uporabo plinske kromatografije

Ključne besede

kokošje jajce;kakovost jajc;maščobne kisline;omega-3 obogatena jajca;analiza jajc;analiza maščobnih kislin;plinska kromatografija;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.11 - Diplomsko delo
Organizacija: UL FFA - Fakulteta za farmacijo
Založnik: [J. Tomsič]
UDK: 543.06:637.4(043.2)
COBISS: 3425137 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1028
Št. prenosov: 331
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: Determination of fatty acid composition of fresh and aged chicken eggs from diffeernt sources using gas chromatography
Vrsta dela (COBISS): Diplomsko delo
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Fakulteta za farmacijo
Strani: VI, 71 f.
ID: 8759009