| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2012 |
| Izvor: | Maribor |
| Tipologija: | 2.09 - Magistrsko delo |
| Organizacija: | UM FKBV - Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede |
| Založnik: | [I.L. Kropf] |
| UDK: | 637.523:579.67:613.2(043) |
| COBISS: |
3364908
|
| Št. ogledov: | 941 |
| Št. prenosov: | 30 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarne ključne besede: | krajnska sausage;hot dog;salt content;cronic illnes;microbiology of meat products; |
| URN: | URN:SI:UM: |
| Vrsta dela (COBISS): | Magistrsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Mag. delo, Univ. v Mariboru, Fak. za kmet. in biosist. vede |
| Strani: | XI, 72 f. |
| Ključne besede (UDK): | applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;agriculture and related sciences and techniques;forestry;farming;wildlife exploitation;kmetijstvo ter sorodne vede in tehnologije;produce of domestic (farmyard) animals and game;proizvodi domačih živali in divjadi;mathematics;natural sciences;naravoslovne vede;matematika;biological sciences in general;biologija;microbiology;mikrobiologija;applied microbiology;uporabna mikrobiologija;applied sciences;medicine;technology;uporabne znanosti;medicina;tehnika;medical sciences;medicina;hygiene generally;personal health and hygiene;higiena splošno;osebno zdravje in higiena;dietetics;nutrition principles applied to feeding and foods;dietetika;prehrambna načela glede na hranjenje in vrsto hrane; |
| ID: | 8880 |