doktorska disertacija
Petra Medved Djurašinović (Avtor), Peter Raspor (Mentor), Aleš Kuhar (Komentor)

Povzetek

Razvoj novih živilskih proizvodov in tradicionalna živila

Ključne besede

tradicionalna živila;zagotavljanje kvalitete;sheme kakovosti;proizvodni sistemi;potrošniki;prevalenca;živilski izdelki;inovacije;Evropska unija;industrijska proizvodnja;

Podatki

Jezik: Slovenski jezik
Leto izida:
Izvor: Ljubljana
Tipologija: 2.08 - Doktorska disertacija
Organizacija: UL BF - Biotehniška fakulteta
Založnik: [P. Medved Djurašinović]
UDK: 658.626:633/638(497.4)(043.3)
COBISS: 774775 Povezava se bo odprla v novem oknu
Št. ogledov: 1060
Št. prenosov: 245
Ocena: 0 (0 glasov)
Metapodatki: JSON JSON-RDF JSON-LD TURTLE N-TRIPLES XML RDFA MICRODATA DC-XML DC-RDF RDF

Ostali podatki

Sekundarni jezik: Angleški jezik
Sekundarni naslov: New food product development and traditional foods
Sekundarne ključne besede: Kmetijski pridelki;Disertacije;Zaščiteni proizvodi;Slovenija;Živila;
URN: URN:NBN:SI
Vrsta dela (COBISS): Doktorska disertacija
Komentar na gradivo: Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak.
Strani: XI, 119, [24] f.
ID: 8903275