Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [P. Medved Djurašinović] |
UDK: | 658.626:633/638(497.4)(043.3) |
COBISS: | 774775 |
Št. ogledov: | 1060 |
Št. prenosov: | 245 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | New food product development and traditional foods |
Sekundarne ključne besede: | Kmetijski pridelki;Disertacije;Zaščiteni proizvodi;Slovenija;Živila; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
Strani: | XI, 119, [24] f. |
ID: | 8903275 |