| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [P. Medved Djurašinović] |
| UDK: | 658.626:633/638(497.4)(043.3) |
| COBISS: |
774775
|
| Št. ogledov: | 1060 |
| Št. prenosov: | 245 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | New food product development and traditional foods |
| Sekundarne ključne besede: | Kmetijski pridelki;Disertacije;Zaščiteni proizvodi;Slovenija;Živila; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
| Strani: | XI, 119, [24] f. |
| ID: | 8903275 |