| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2014 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [M. Lušnic Polak] | 
| UDK: | 615.9:661.723:637.5:579.67 | 
| COBISS: | 
                
                    4488056
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 1189 | 
| Št. prenosov: | 302 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Degradation of polychlorinated biphenyls by commercial meat starter cultures | 
| Sekundarne ključne besede: | toxic compounds;PCBs;polychlorinated biphenyls;starter cultures;commercial meat starter cultures;liquid broths;meat products;meat emulsion;dry fermented sausages; | 
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorska disertacija | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. | 
| Strani: | XV, 90, [6] f. | 
| ID: | 8903422 |