Jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Izvor: | Ljubljana |
Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | [M. Jenko] |
UDK: | 663.252.4:663.221:582.282.23:543.61 |
COBISS: | 4298360 |
Št. ogledov: | 1429 |
Št. prenosov: | 431 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Influence of yeasts on the contents of glutathione and aromatic compounds in sauvignon wines |
Sekundarne ključne besede: | wine;sauvignon;alcoholic fermentation;starter cultures;yeasts;fermentation kinetics;chemical composition;glutathione;hidroxycinnamic acids;aromatic compounds;sensory properties; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
Strani: | XVI f., 166, [15] str. |
ID: | 8904339 |