| Jezik: | Slovenski jezik |
|---|---|
| Leto izida: | 2013 |
| Izvor: | Ljubljana |
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija |
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
| Založnik: | [M. Jenko] |
| UDK: | 663.252.4:663.221:582.282.23:543.61 |
| COBISS: |
4298360
|
| Št. ogledov: | 1429 |
| Št. prenosov: | 431 |
| Ocena: | 0 (0 glasov) |
| Metapodatki: |
|
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik |
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of yeasts on the contents of glutathione and aromatic compounds in sauvignon wines |
| Sekundarne ključne besede: | wine;sauvignon;alcoholic fermentation;starter cultures;yeasts;fermentation kinetics;chemical composition;glutathione;hidroxycinnamic acids;aromatic compounds;sensory properties; |
| URN: | URN:NBN:SI |
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga |
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. |
| Strani: | XVI f., 166, [15] str. |
| ID: | 8904339 |