| Jezik: | Slovenski jezik | 
|---|---|
| Leto izida: | 2013 | 
| Izvor: | Ljubljana | 
| Tipologija: | 2.08 - Doktorska disertacija | 
| Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta | 
| Založnik: | [M. Jenko] | 
| UDK: | 663.252.4:663.221:582.282.23:543.61 | 
| COBISS: | 
                
                    4298360
                     
                
             | 
        
| Št. ogledov: | 1429 | 
| Št. prenosov: | 431 | 
| Ocena: | 0 (0 glasov) | 
| Metapodatki: | 
                 | 
        
| Sekundarni jezik: | Angleški jezik | 
|---|---|
| Sekundarni naslov: | Influence of yeasts on the contents of glutathione and aromatic compounds in sauvignon wines | 
| Sekundarne ključne besede: | wine;sauvignon;alcoholic fermentation;starter cultures;yeasts;fermentation kinetics;chemical composition;glutathione;hidroxycinnamic acids;aromatic compounds;sensory properties; | 
| URN: | URN:NBN:SI | 
| Vrsta dela (COBISS): | Doktorsko delo/naloga | 
| Komentar na gradivo: | Univ. v Ljubljani, Biotehniška fak. | 
| Strani: | XVI f., 166, [15] str. | 
| ID: | 8904339 |