Jezik: | Angleški jezik |
---|---|
Leto izida: | 2013 |
Tipologija: | 1.01 - Izvirni znanstveni članek |
Organizacija: | UL BF - Biotehniška fakulteta |
Založnik: | Inštitut za hmeljarstvo in pivovarstvo |
UDK: | 638.162:543.613.2 |
COBISS: | 4349816 |
ISSN: | 0350-0756 |
Matična publikacija: | Hmeljarski bilten |
Št. ogledov: | 1071 |
Št. prenosov: | 225 |
Ocena: | 0 (0 glasov) |
Metapodatki: |
Sekundarni jezik: | Slovenski jezik |
---|---|
Sekundarni naslov: | Uradne ali moderne fizikalno kemijske analizne metode v živilstvu |
Sekundarne ključne besede: | med;slovenski med;vsebnost vode;aktivnost vode;analizne metode; |
URN: | URN:NBN:SI |
Vrsta dela (COBISS): | Delo ni kategorizirano |
Strani: | str. 90-98 |
Zvezek: | 20 |
Čas izdaje: | 2013 |
ID: | 9092502 |